Konu: Hotfile!!!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2010, 08:59   #4
emirmustafa
Üye

Kayıt Sırası: 68875
Konular:0
Tecrübe Puanı: 55
Rep Puanı: 50
Rep Derecesi: emirmustafa is on a distinguished road

Reklam

Sırf bu sorununuza çare olmak için üye oldum ...

1. Yöntem : Arkadaşlar hotfilenin bir açığını keşfettim, istediğiniz kadar linki aynı anda indirebileceğiniz bir yöntem... Şuan free olarak hotfileden film indiriyorum 20 part bastım ve bittiler hiç bir sorun olmadan idm ile indirdim ... Yöntem basit ağ bağlantılarından tcp- ip 4 ün özelliklerine girin orda şöyle bir yer var aşağıdaki dns sonucu adreslerini kullan var onun altındaki ilk boşluğa 4.2.2.1 yazıyoruz ve istediğiniz sitelere programsız girebiliyoruz youtube falan hepsi... Ve bununla kalmayıp hotfileden istediğiniz kadar partı indirebiliyorsunuz...

2. Yöntem : Adminlere bir tavsiyem var mediafire.com'dan bir hesap açsınlar ve oraya yükleme yapsınlar ... mediafire'ye upload yapan siteler revaşta ... Adminler ve sevgili uploadçılar mediafire parelel indirme özelliğine sahip, parçalayarak indirme , internetinizin son hızında indirme , linklerin hiç silinmemesi gibi birsürü özelliklere ve avantajlara sahiptir hiç bir tane dez avantajını görmedim ve duymadım ... mediafire bütün dosya hızlandırıcı yazılımlarla download yapabiliyor... Eğer bu 2. maddeyi uygulamaya başlarsanız bana 1 e-mail atarsanız sevinirim yönetici arkadaşlar saygılarımla

emirmustafa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla